Elektronikus napló

Kréta e-mail

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 260 vendég böngészi
Címlap
Városi pedagógusnapi ünnepség PDF Nyomtatás E-mail
2019. július 14. vasárnap, 19:18
Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban rendezte meg Szentes Város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ a Városi Pedagógusnapi ünnepséget.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztere kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Elismerő Oklevelet adományozott az alábbi pedagógusoknak:

Tóthné Hlavács Mária:
A Szentesi Koszta József Általános Iskola pedagógusaként a magyar nyelv és irodalom, valamint az angol nyelv tanításában magas színvonalú munkát végez. Elért eredményei kimagaslóak az általa tanított tantárgyak népszerűsítésében, a tanulók személyiségének fejlesztésében és tehetséggondozásában, emellett a magyar nyelv oktatásának regionálisan és országosan elismert szaktekintélye.

Sántháné Deim Aliz:
A Szentesi Koszta József Általános Iskola pedagógusa, aki a magyar nyelv és irodalom, valamint az etika tantárgy tanítása során kiváló szakmai felkészültséggel, lelkiismeretességgel kiemelkedő munkát végez. A napi tevékenységen túl gondot fordít mind a tehetséggondozásra, mind a felzárkóztatásra is.

Tankerületi központ által adományozott „Kiemelkedő pedagógiai munkáért” járó elismerések:

Egedi Krisztina:
2001 óta dolgozik angol – német szakos tanárként az intézményben, angol nyelvből a járási munkaközösség vezetői feladatokat is ellátja. Osztályfőnöki munkáját nagy elhivatottsággal végzi, számtalan tartalmas programot szervezve építi osztálya közösségét. Tanulmányi versenyek szervezésének, pályázatok megvalósításának aktív közreműködője. Az intézmény testvériskolai kapcsolatainak magas szintű működtetésében kiemelkedő szerepet vállalt. Tanítványai évről évre járási, megyei és regionális szinten is kiemelkedő eredményeket érnek el idegen nyelvi versenyeken.

Seres Katalin:
1992 óta dolgozik tanítóként a Szentesi Koszta József Általános Iskolában, alsó tagozaton munkaközösség vezetői feladatokat is ellát. Az interaktív tábla és digitális eszközök tanórai felhasználásában kiemelkedő eredményeket ért el, tudását, tapasztalatát kollégáinak is átadja. Osztálya közösségét nagy odaadással építi, számtalan tartalmas programot szervezve a tanulóknak. Tanulmányi versenyek szervezésének, pályázatok megvalósításának aktív közreműködője. Tanítványai évről évre járási, megyei és regionális szinten is kiemelkedő eredményeket érnek el tanulmányi versenyeken.

 

Forrás: www.szentesimozaik.hu

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul

Határtalanul beszámolóCsengetési rend

 1.óra 7:45  - 8:30
 2.óra 8:45  - 9:30
 3.óra 9:40  - 10:25
 4.óra 10:35 - 11:20
 5.óra 11:30 - 12:15
 6.óra 12:20 - 13:05

Ebédfizetés

2020. június 10-11.

 Szerda, Csütörtök

7:30 - 12:00

13:00 - 16:30

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetből!

Fogadóróra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2020. ? ?.(?),

16.30-17.30 között lesz.


Copyright © 2012 Koszta József Általános Iskola. Minden jog fenntartva!
Webdesing: Szeri Tamás, redei.hu, Joomla template