Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég böngészi
Címlap Dokumentumok
Koszta Diákokért Alapítvány díjazottjai 2024-ben PDF Nyomtatás E-mail
2024. július 01. hétfő, 09:00

„Koszta Diákokért Alapítvány” díjazottjai 2024-ben

 

Az idei tanévben is kiosztásra kerültek a Koszta-díjak, a Koszta Természettudósa Díj és a Koszta Bölcsésze Díj.

Gál Andrea Nóra a 8. c osztályból

Andrea minden tanévet kitűnő eredménnyel zárt. Kimagasló a tantárgyi dicséreteinek száma. Magatartása és szorgalma, tanulás iránti alázata mindenki számára példamutató. A kiváló képességeit hatalmas szorgalom egészíti ki. Végtelenül szerény, kedves tanuló. Természettudományos érdeklődésű: környezetvédelmi, matematika, földrajz-, kémiaversenyeken megyei, országos szintű eredményei vannak. Érdeklődése a nyelvtanulásra és a sportra is kiterjed. Szabadidejében lovagol.

Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumkémia tagozatán folytatja.

 

Gila Balázs Móric a 8. a osztályból

Balázs rendkívül sokoldalú és elkötelezett személyiség. Az általános iskola minden évfolyamán kitűnő és jeles tanulmányi eredményt ért el. Érdeklődése széleskörű, a humán és reál téren is nagyon tájékozott, matematika, környezetismereti, magyar és KRESZ-versenyeken is részt vett. Zeneiskolai tanulmányokat folytat, 4 éve zongorázik. A Csányi Alapítvány mentoráltja, az általános iskolai tanulmányai befejezésével továbbra is részt vesz a programban. ECDL számítógépes alapismeretek modulból sikeres vizsgát tett.

Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor Református Gimnázium biológia-kémia tagozatán folytatja.

 

Héjja Norbert Imre a 8. a osztályból

Norbert rendkívül kitartó, céltudatos és szorgalmas diák. Általános iskolai tanulmányi során minden évben kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Példás magatartása mellett matematika, magyar, földrajzversenyeken is számos kiváló eredménnyel szerepelt. Szabadidejében öt éve zongorázik és egyesületi szinten futballozik.

 Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor Református Gimnázium matematika-fizika tagozatán folytatja.

 

Kegyes Dóra a 8. c osztályból

Dóra minden tanévet kitűnő eredménnyel zárt. Tantárgyi dicséreteinek száma évfolyamszinten a legmagasabb. Mind magatartása, mind szorgalma példamutató. Végtelenül csendes, nyugodt, osztálytársai elismerik, véleményét fontosnak tartják. Szívesen vesz részt osztályprogramok szervezésében. Érdeklődése széleskörű, egyaránt részt vett humán, illetve reál tantárgyak különböző versenyein. Tehetségét mutatja, hogy magyar nyelvi, környezetvédelmi, matematika, földrajz-, kémiaversenyeken kimagasló országos illetve megyei eredményeket ért el. Az idegen nyelvekben is jeleskedik. Középfokú angol nyelvvizsgát szerzett a nyolcadik évben.

Idén ő nyerte el a Hódmezővásárhelyi Tankerület legrangosabb elismerését, a „Tankerület büszkesége” címet.

Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium kémia tagozatán folytatja.

 

Kócsó Bence a 8. c osztályból

Bence iskolánk egyik kiemelkedő diákja. Mind sportban, mind tanulásban kiváló eredményeket ért el. Minden tanévet kitűnő vagy jeles eredménnyel zárt. Példás magatartású és szorgalmú tanuló.

Példamutató volt a sportszeretete, hat éve egyesületi csapatban futballozik. Csendes magatartású, nyugodt tanuló. Érdeklődése széleskörű, de leginkább a sport és a természettudományos versenyeken mérette meg magát.

Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor Református Gimnázium matematika- fizika - digitális kultúra tagozatán folytatja.

 

Kovács Karina a 8. c osztályból

Karina minden tanévet kitűnő vagy jeles tanulmányi eredménnyel zárt számos tantárgyi dicséret mellett. Magatartása és szorgalma is példamutató. Csendes, nyugodt, de határozott tanulónak ismertük meg. Osztálytársai nagyon kedvelik, az osztályközösség aktív tagja. Érdeklődése leginkább a természettudományra fókuszálódott, de a sport és a humán terület is érdekelte. Különösen a csapatversenyeken szerette tudását megmutatni. Környezetvédelmi, földrajz-, kémiaversenyeken is országos, illetve megyei szintű eredményeket ért el.

Középiskolai tanulmányait a Csongrádi Batsányi János Gimnázium biológia-kémia tagozatán folytatja.

 

Nagy Balázs a 8. b osztályból

 

Balázs az iskola minden évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt ért el, többször nevelőtestületi dicséretben részesült. Magatartása és szorgalma mindig példás volt. Érdeklődési köre széleskörű, a reál tárgyakban, különösen az informatikában jeleskedik. Több tanulmányi versenyen vett részt, angol nyelv és informatika tantárgyakból nagyon szép eredményeket ért el. A Csányi Alapítvány mentoráltja. ECDL számítógépes alapismeretek modulból 100 %-os teljesítménnyel sikeres vizsgát tett.

Tanulmányait a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Pollák Antal Technikumában szoftverfejlesztő és –tesztelő ágazaton folytatja.

 

Orosz Máté a 8. b osztályból

Máté az iskola minden évfolyamán kitűnő vagy jeles rendű eredményt ért el. Több alkalommal nevelőtestületi dicséretben részesült. Magatartása, szorgalma mindig példás volt. Csendes, szerény tanuló, osztálytársaival mindig segítőkész. Érdeklődési köre széleskörű. Szívesen vett részt angol nyelvi és magyar nyelvi versenyeken, melyeken nagyon szép eredményeket ért el. Szabadidejében szívesen fest, a Fest és Lélek szakkör tagja.

Tanulmányait a Horváth Mihály Gimnázium matematika-fizika tagozatán folytatja.

 

Pengő Netti a 8. a osztályból

Netti példás magatartásával, szorgalmával nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedhet. Számos területen kimagasló eredményeket ért el különböző tanulmányi versenyeken. Az évek során részt vett számos matematika-, nyelvész és festőversenyen. Szabadidejében gitározik, hip-hop és modern táncot tanul.

Tanulmányait a Horváth Mihály Gimnázium matematika- fizika tagozatán folytatja.

 

Szigeti Boglárka a 8. c osztályból

Boglárka ötödik évfolyamtól iskolánk tanulója. Minden tanévet kitűnő eredménnyel zárt. A tantárgyi dicséreteinek száma mindig magas volt. Példamutató a magatartása és szorgalma. Az osztályban sok feladatot vállalt: több éven keresztül látta el az osztály képviseletét a diákönkormányzatban. Elsősorban humán érdeklődésű, de közgazdasági versenyeken is szívesen részt vett. Szabadidejében a „Jövőnkért Alapfokú” művészeti iskolában néptáncolt.

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikumában oktatás ágazon folytatja tanulmányait.

 

Vincze Réka a 8. c osztályból

Réka magatartása és szorgalma példamutató volt négy éven át. Minden tanévet kitűnő vagy jeles átlaggal zárt. Mind magatartása, mind szorgalma példamutató. Csendes, mosolygós tanuló. Szívesen vett részt iskolai és osztályprogramokon.

 Érdeklődése leginkább a humán tantárgyak köré épül. Magyar nyelvből és idegen nyelvből egyéni és csapatversenyeken vett részt. Megyei, illetve iskolai szintű kimagasló eredményeket ért el.

Középiskolai tanulmányait aBethlen Gábor Református Gimnázium angol tagozatán folytatja.

 

 

Koszta Bölcsésze Díj

Balogh Árpád Balázs a 8. b osztályból

Az általános iskola minden évfolyamán kitűnő vagy jeles rendű eredményt ért el. Több alkalommal nevelőtestületi dicséretben részesült. A humán tárgyak mellett a reál tárgyak is érdeklik. Számos tanulmányi versenyen vett részt. Nagyon szép eredményeket ért el matematika, magyar nyelvi és angol nyelvi versenyeken.

Tanulmányait a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Pollák Antal Technikumában szoftverfejlesztő és –tesztelő ágazaton folytatja.

 

Koszta Természettudósa Díj

Szabó Balázs Gergely a 8. c osztályból

Szabó Balázs Gergely kimagaslóan nagy érdeklődést mutatott a természettudományos tantárgyak iránt. Többek között a győztes BJG Komplex Természettudományos Tanulókísérleti Csapatverseny tagja, a különböző matematikaversenyek, környezetvédelmi csapat és fizika tantárgyi versenyek résztvevője, gyakran díjazott diákja volt.

Tanulmányait a Bethlen Gábor Református Gimnázium matematika- fizika - digitális kultúra tagozatán folytatja.

 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c

Határtalanul! 2024.7.a-b

Határtalanul! 2024. 7. c



Csengetési rend

1. óra 7:45 - 8:30
2. óra 8:45 - 9:30
3. óra 9:40 - 10:25
4. óra 10:35 - 11:20
5. óra 11:30 - 12:15
6. óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??

lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template