Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 114 vendég böngészi
Címlap
Pedagógusnapi elismerések – tanév végén PDF Nyomtatás E-mail
2020. július 14. kedd, 21:30
A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ Kiemelkedő oktató-nevelő tevékenységért 2019/2020-as tanévben Vass Renátát és Erdészné Kulman Máriát elismerésben részesítette. Ebben a tanévben az Emberi erőforrások Miniszterének Elismerő oklevelét Grecsóné Ambrus Edit és Csenkiné Miczki Ildikó vehette át.

 

Vass Renáta:

A Szentesi Koszta József Általános Iskolának 1996 óta aktív tagja. Kiemelkedő színvonalon végzi tehetségfejlesztő és felzárkóztató munkáját a matematika, testnevelés szakterületen alsó tagozatos tanítóként. Tanítványaival többször is szép eredményeket ért országos, területi és megyei versenyeken, akik jól felkészülten lépnek a felső tagozatba. Kiemelkedő szerepet vállal iskolánk sportéletében sportfoglalkozások szervezésével, pályázatokban való részvétellel. Ötleteire, precíz munkájára mindig számíthat intézményünk a szabadidős vagy egyéb programok megszervezésében, lebonyolításában.

2.    Erdészné Kulman Mária

1982 óta dolgozik történelem szakos tanárként a Szentesi Koszta József Általános Iskolában.  Nagy gondot fordít tanítványai eredményes felzárkóztatására és a tehetséggondozásra. Osztályfőnöki munkáját nagy elhivatottsággal végzi, számtalan tartalmas programot szervezve építi osztálya közösségét. Személyes példamutatással közvetíti az alapvető erkölcsi értékeket tanítványai és kollégái felé. Tanítványai járási, megyei szinten is szép eredményeket érnek el történelmi versenyeken.


Ebben a tanévben az Emberi erőforrások Miniszterének Elismerő oklevelét Grecsóné Ambrus Edit és Csenkiné Miczki Ildikó vehette át.

Grecsóné Ambrus Edit

1989-ben szerzett tanítói diplomát a Szarvasi Óvónőképző Intézetben. A Szentesi Koszta József Általános Iskolában 1993-tól dolgozott tanítóként.


Vidám, színes, kreatív személyiségével, jó kapcsolatot alakított ki a kollégákkal, a szülőkkel és tanítványaival. Alsós tanítóként a matematika tanítása során végzett kiemelkedő munkájának köszönhetően az iskola és a város elismert pedagógusa.  Tanítványai jól felkészülten lépnek a felső tagozatba, többször is szép eredményeket értek el országos, területi és megyei versenyeken. Folyamatosan bővítette szakmai munkájához kapcsolódó ismereteit. Osztályfőnökként is kiváló szakmai felkészültség, lelkiismeretes, példamutató pedagógiai munka jellemezte. Nagy türelemmel, következetességgel formálta az osztályközösséget.


Hasznos pedagógiai tanácsaival, ötleteivel segítette eredményesebbé tenni közösségünk nevelő, oktató munkáját. Programjaink színvonalas szervezésében, lebonyolításában mindig számíthatunk igényes munkájára.

Csenkiné Miczki Ildikó

1981-ben végzett a Bajai Tanítóképző Főiskolán.  A Szentesi Koszta József Általános Iskolának 1994 óta aktív tagja.


Kiemelkedő színvonalon végzi tehetségfejlesztő és felzárkóztató munkáját a matematika, környezetismeret, környezetvédelem szakterületen alsó tagozatos tanítóként. Tanítványaival többször is szép eredményt ért országos, területi és megyei versenyeken, akik jól felkészülten lépnek a felső tagozatba.  Több alkalommal sikeresen pályázott tehetségfejlesztő környezetismereti, környezetvédelmi szakkör indítására, amelynek színes, változatos programja maradandó élményhez juttatta a tanulókat.


1997-től 2017-ig volt intézményünk alsó tagozatos matematika munkaközösségének vezetője, amelynek során tudását átadva segítette kollégáit intézményi és néhány évig városi szinten is.  A tehetséggondozás mellett nagy türelemmel segíti a tanulási nehézséggel küzdő tanulók munkáját. Ötleteire, precíz munkájára mindig számíthatunk szabadidős vagy egyéb programjaink megszervezésében, lebonyolításában. Kollégái elismerik magas színvonalú munkáját, precíz munkavégzését.

Gratulálunk!

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul

Határtalanul beszámolóCsengetési rend

 1.óra 7:45  - 8:30
 2.óra 8:45  - 9:30
 3.óra 9:40  - 10:25
 4.óra 10:35 - 11:20
 5.óra 11:30 - 12:15
 6.óra 12:20 - 13:05

Ebédfizetés

2021. május 17-18-19.
7.30-12:00
13:00 - 16:30
 
Pótnap: május 25.
 

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóróra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2020. ? ?.(?),

16.30-17.30 között lesz.


Copyright © 2012 Koszta József Általános Iskola. Minden jog fenntartva!
Webdesing: Szeri Tamás, redei.hu, Joomla template