Elektronikus napló

Kréta e-mail

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 87 vendég böngészi
Címlap
Európai Diáksport Napja PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 09. szerda, 07:33

2019. október 4-én került megrendezésre az Európai Diáksport Napja alkalmából a már hagyománnyá váló iskolai sportnap. Az idei tanévben rendezvényünkre meghívtuk a Derekegyházi Tagiskolánk diákjait, pedagógusait, valamint a Mátéffy Utcai Óvoda és a Százszorszép Óvoda nagycsoportos gyerekeit is.


A nap egy zenés gimnasztikával kezdődött, ahol együtt mozgott az egész iskola. Majd ezután kezdődött az akadálypálya teljesítése.
Két különböző akadálypálya volt 5-5 állomással, a „kicsiknek” és a „nagyoknak”.


A „kicsik” kötelet húztak, sor-és váltóversenyeztek, kipróbálhatták milyen, ha táncol egy lufi, körben állva hajszolták a labdát, valamint különböző színű kupakokat gyűjtöttek össze. A kötélhúzás állomásán minden csapat a korosztályának megfelelő egészség-totót töltött ki. Ezeket a feladatokat az óvodások, az elsős diákok, valamint a 2.b osztály teljesítette.


A „nagyok” állomásaira egyszerre két osztály érkezett, ahol egymás ellen mérték össze tudásukat vármétában, lepedő-labdában, floorballban, kötélhúzásban, valamint tájékozódási futásban. A kötélhúzás után ők is töltöttek egy-egy totót.


A sportrendezvény a 2019 méteres futással zárult. Az indulás a füves pályáról történt. A diákoknak, pedagógusoknak két „Füsti-kört” kellett teljesíteniük, persze mindenki a maga tempójában.


Ezt a programot eredetileg csütörtökre terveztük, de a rossz idő miatt pénteken került megrendezésre. Ez nagyon jó döntésnek bizonyult, mert csütörtökön a hideg mellett még az eső is esett :(.

Az időpont módosítás miatt sajnos a Mátéffy utcai Óvoda nem tudott részt venni a programon, valamint a Szentesi Egészségfejlesztési Iroda által meghirdetett felnőtteknek szóló ingyenes szűrés is elmaradt. Bízunk benne, lesz még rá alkalom :).


Ezen a napon az időjárás kedvezett nekünk, napsütéses, bár kissé hűvös időben játszhattak, sportolhattak együtt a gyerekek, a kísérő pedagógusok pedig biztathatták, szurkolhattak, lelkesíthették az osztályukat.

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul

Határtalanul beszámolóCsengetési rend

 1.óra 7:45  - 8:30
 2.óra 8:45  - 9:30
 3.óra 9:40  - 10:25
 4.óra 10:35 - 11:20
 5.óra 11:30 - 12:15
 6.óra 12:20 - 13:05

Ebédfizetés

2020. ? ?-?.?.

Hétfő, Kedd, Szerda

7:30 - 12:00

13:00 - 16:30

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetigl!

Fogadóróra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2020. ? ?.(?),

16.30-17.30 között lesz.


Copyright © 2012 Koszta József Általános Iskola. Minden jog fenntartva!
Webdesing: Szeri Tamás, redei.hu, Joomla template