Elektronikus napló

Beiratkozás 2024/2025

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 270 vendég böngészi
Címlap Archívum
Kedves Szülők! Kedves Gyerekek! PDF Nyomtatás E-mail
2021. március 19. péntek, 21:17

A digitális oktatás nagy terhelést ró tanárra, diákra, szülőre egyaránt. Az új környezetben új problémák lépnek/léphetnek fel, amire megoldást kell találnunk. 
Így néhány elmúlt időben felvetődött problémát az alábbiak szerint szabályozunk.
 
Kérjük, hogy biztosítsák a tanuláshoz szükséges technikai feltételeket, eszközöket. (laptop, vagy asztali számítógép, kamera, mikrofon, internet). Ha bármilyen technikai probléma adódik (pl.: karbantartás a szolgáltatónál, nincs internet, elromlott eszköz stb.) azt jelezzék. Ebben az esetben kérjük, gondoskodjanak a mihamarabbi javításról.
 
Az órai munkát a kollégák érdemjeggyel is értékelhetik.
 
Az iskolai, tanórai online kommunikáció platformjai a Zoom és a Google Meet.
 
● Online órán ajánlott a kamera bekapcsolása. A program lehetőséget biztosít a háttér elhomályosítására.
 
●Minden órán kötelező a megfelelő öltözet, a fiúk sem vehetnek részt meztelen felsőtesttel vagy oda nem illő ruhában az online oktatáson.
 
A feladatokat a tanárok alapvetően KRÉTA/CLASSROOM felületeken adják ki. Itt rögzítik a határidőt, a feladat értékelésének módját, segédanyagokat osztanak meg, ha kell, és leírják, hogy mit várnak el a diákoktól. 
 
●Az iskolai, tanórai kommunikáció, kapcsolattartás platformjai a KRÉTA és a Google  Classroom, minden üzenetet, feladatot, osztályanyagot ezen a felületeken keresztül osztunk meg és ott is várjuk vissza.
 
A tanárokat ezen kívül a (@koszta-szentes.hu) e-mail címükön lehet elérni.
 
●Javasoljuk, hogy mindenkinek, aki még nem tette meg, töltse le a gépére a teljes office csomagot a “Tisztaszoftver Program” (https://tisztaszoftver.hu/) keretén belül ingyenesen.
 
Minden diákunkat kérünk arra, hogy figyelje a KRÉTA/CLASSROOM bejegyzéseket, hogy ne maradjanak le semmiről. Ugyanakkor kérjük a diákokat, hogy senki se használja a fent említett kommunikációs csatornát felesleges beszélgetésre, erre használjanak iskolán kívüli social media felületeket.
 
Ha a szülők szeretnének részt venni az órán, akkor a tanár előzetes engedélyével ez lehetséges, de az oktatást, fegyelmezést bízzák a tanárra (órán kívül segíthetnek).
 
Kérjük a szülőket, hogy a dolgozatoknál, számonkérésnél hagyják a gyermeküket önállóan dolgozni.
 
 Ha a szülők előre tudják, hogy gyermekük nem tud részt venni az órán, akkor az osztályfőnöknek és a szaktanárnak is szíveskedjenek jelezni.
 
A digitális oktatás során is készülhet projektfeladat, csoportos, páros, egyéni munka. Lehet témazárót, röpdolgozatot íratni és feleltetni is.
 
A személyiségi jogok védelme érdekében a tanár kivételével senki sem rögzítheti az órát, képernyőképet se készíthet, és pláne nem oszthatja meg más felületeken. Amennyiben ezt a szabályt megszegi valaki, az azonnali fegyelmi eljárást von maga után.
 
●Lehetőség szerint felső tagozaton heti egy online osztályfőnöki óra megmarad, hogy a tanórákon kívül is segítsük a diákok, osztályfőnök közti kapcsolattartást, és a nehéz helyzet átvészelését.
 
Forrásként felhasználva: https://europa2000.hu/tantermen-kivuli-digitalis-oktatasra-vonatkozo-szabalyok-a-9-12-evfolyam-reszere/
 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c



Csengetési rend

1.óra 7:45 - 8:30
2.óra 8:45 - 9:30
3.óra 9:40 - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??.

??:?? lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template