Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 76 vendég böngészi
Címlap
DO 60 Sportfesztivál Szegeden PDF Nyomtatás E-mail
2021. október 11. hétfő, 13:51
2021. október 7-én Szegeden jártunk egy remek hangulatú sportprogramon A Magyar Diáksport Szövetség szervezésében.
 
A Városi Sportcsarnokban -két turnusban- közel 240 gyermek vett részt a „DO 60” elnevezésű sportfesztiválon, melyen a Szentesi Koszta József Általános Iskola tanulói közül 20 ötödikes kisdiák is szerepelt.

A multisportfesztivál legfőbb célja az volt, hogy a játékokon, játékos feladatokon keresztül minél több gyermek fedezhesse fel a sportolás élményét, és tanulhassa meg a játékok alapjait, hogy a későbbiekben a szabadidős vagy a versenyszerű sportolásban is örömét lelje.

Ezen a napon a részt vevő tanulók változatos környezetben, játékos formában gyakorolták a különböző sportágak, elsősorban a küzdősport és kézilabda technikai elemeit, kiegészítve általános ügyességi fejlesztő gyakorlatokkal. A fesztivál során a pozitív játékélmény megszerzésére helyezték a hangsúlyt.

Sikeresen zártuk ezt a délelőttöt, mert a gyerekek rengeteget mozogtak, új sporttársakat ismertek meg, ajándékban is részesültek, hiszen a sportolás után egy kis csemegét és frissítőt kaptak jutalmul. Köszönettel tartozunk a Magyar Diáksport Szövetségnek, a program szervezőinek, -közöttük, iskolánk testnevelője  Borbás Edit tanárnőnek, hiszen az ő közreműködésükkel jutottunk el erre a multifesztiválra. Köszönjük a kísérőtanárok, Magyar-Andrási Judit és Marton-Janiga Lilla munkáját is, hiszen a kíséret mellett a sportfesztivál lebonyolításában is aktívan részt vettek.

         Reméljük, hogy hamarosan újra szerveznek ilyen jellegű élmény-sportfesztivált, melyre mások is eljuthatnak!

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul! beszámolóNyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetből!

Fogadóóra

Szerdánként 9-13 h-ig.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign:redei.hu, Joomla template