Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 89 vendég böngészi
Címlap
Ökopoli-Legrand Nap 2021. október 11. PDF Nyomtatás E-mail
2021. október 13. szerda, 14:16


Ökopoli vetélkedő a Legrand Zrt. szervezésében


2021. október 11-én rendezte meg a Legrand Zrt. a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban az Ökopoli nevű vetélkedőt. A versengés célja az egészséges életmódra nevelés mellett a környezettudatos magatartás erősítése volt. A délelőtt folyamán a helyi általános iskolák mérték össze ügyességüket és tudásukat.

 

Ezen az őszi napon a Szentesi Koszta Józsa Általános Iskolából 20 alsós és 30 felső tagozatos kerékpáros gyermek indult útnak a csarnokhoz 4 kísérő pedagógussal. Megérkezésünkkor „egyenpólóval”, müzlivel és ásványvízzel kedveskedtek nekünk, majd változatos feladatokkal megkezdődött ez a remek rendezvény.  Összesen 5 helyszínen kellett teljesíteni minden iskolás csoportnak. Mindegyik állomáson fél órát töltött el egy-egy iskola. Volt ügyességi, gyorsasági feladat, de nem maradt el a fejtörős kérdések sorozata sem, melyekkel pontokat gyűjthettek a „Koszta Gladiátorai”. A próbákat élvezték kicsik és nagyok, s igyekeztek csapatban együttműködni, mindent közösen megoldani.

Köszönet a Legrand Zrt. munkatársainak a színvonalas programért! Fantasztikus élményekkel és városi III. helyezéssel lettünk gazdagabbak. Diákjaink 100.000 Ft.-ot nyertek iskolánknak. Gratulálunk a résztvevő iskolák versenyzőinek, s természetesen a mi kosztásainknak is az eredményes versenyhez! Joggal vagyunk büszkék Rátok!

 

 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul! beszámolóNyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetből!

Fogadóóra

Szerdánként 9-13 h-ig.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign:redei.hu, Joomla template