Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 85 vendég böngészi
Címlap
Tanulmányi kirándulás 2021. október 4-5-6. PDF Nyomtatás E-mail
2021. október 18. hétfő, 15:09

Tanulmányi kirándulás
2021. október 4-5-6.
Zánka
 
Résztvevők: 47 fő 7. évfolyamos tanuló. Kísérőtanárok: Borbás Edit, Révész Gabriella, Majoros Éva, Vidovics Zoltán, Virág Olga.
Hétfőn reggel a 8 órakor indultunk Zánkára. Az első pihenőhely a kígyósi csárdánál volt: itt uzsonnáztunk, és megtornáztattuk elzsibbadt lábainkat. Nagyon megörültünk a hamarosan előtűnő Balatonnak. Az első állomáshely Tihany volt, ami nagy élményt jelentett mindenkinek.
A Zánkai Erzsébet-táborba 15 óra körül érkeztünk. Gyorsan sikerült beregisztrálni, azonosító karszalagot vételezni és elhelyezni a csomagokat a szálláson. A 4-8-10 ágyas szobákban vita nélkül rendezkedtek be a gyerekek. Még kései ebéd is jutott. Este egy koncert teremtett jó hangulatot.
Másnap reggeli után busszal mentünk a Badacsony egyik csodaszép erdei tanösvényéhez.
Miközben megtekintettük a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védett természeti kincseit, ellátogattunk a Kisfaludy kilátóhoz is. Eközben elhaladtunk a Szegedy Róza-ház és a Kisfaludy ház mellett, felmentünk a bazaltoszlopok között a hegytetőre, a Ranolder kereszthez. Jutalmunk a gyönyörű táj volt, megcsodálhattuk a Balatont a szigligeti öböllel. Ez kb. 20 km-es gyaloglást jelentett.
Délután csapatépítő programsorozaton vettünk részt mindannyian. A tábor animátorai játékokat szerveztek számunkra. Estefelé még elsétáltunk a Balaton partra is. Megnéztük a zánkai strandot és kikötőt is.
A vacsora után nem sokkal indult a várva-várt disco.
Szerdán összecsomagoltunk és reggeli után elindultunk a fantasztikusan felújított szigligeti várhoz. Igazán látogató-, és gyermekközpontú múzeumi megoldások segítségével élhettük bele magunkat a középkori várnép mindennapjaiba. Különleges élményt jelentett mindannyiunknak. 
Következő állomásunk a balatonfűzfői bobpálya lett. Szerencsére az időjárás kegyes volt, így nem maradt el ez a programpont sem: inkább nagy sikerrel zárult. 
Mire Kecskemétre érkeztünk már jól megéheztek a gyerekek és örömmel fogadták a McDonald’s Happy Meal menüjét.
Innen hazafelé vezetett az utunk, és 19 óra magasságában a szülők átvehették egy nagyon jól sikerült kirándulás után a kicsit fáradt, de nagyon boldog gyermekeiket.
 
Virág Olga
 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul! beszámolóCsengetési rend

1.óra 7:45  - 8:30
2.óra 8:45  - 9:30
3.óra 9:40  - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Ebédfizetés

2022. 07. 04.
7:00-13:00

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetből!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

??. ?. ?-án (?),

??:??-??:?? között lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola. Minden jog fenntartva!
Webdesign: Szeri Tamás, redei.hu, Joomla template